Home » Kontakt/Book tid

Kontakt/Book tid

Du kan kontakte Ung med Overskud ved at ringe direkte til 42492017 eller skrive til ungmedoverskud@protonmail.com. Når du skriver ser vi begge din besked og taler sammen om hvem af os som bedst kan hjælpe dig med netop dine udfordringer eller problemer. Den af os som bedst kan hjælpe dig og har tid tager så kontakt til dig så hurtigt som muligt. 

Sikkerhed ift. personfølsomme oplysninger

Vi tager din personlige sikkerhed alvorligt og efterlever kravene i EU´s persondatalov, GDPR. Du kan se vores privatlivspolitik her.

Vi anbefaler at du skriver dit tlf i mailen, hvis du skriver til os, så vi kan ringe til dig. Vi anbefaler, at du beskytter dine personlige data, ved ikke at skrive personfølsomme oplysninger på mail med mindre du selv har sikker, krypteret mail som vi har. Du kan stille spørgsmål og fortælle nærmere om dine udfordringer, vanskeligheder og ønsker til forløb når du taler med os i telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. Nina og Nikolaj

Se ledige tider og bestil tid nedenfor på Frederiksberg (København) og i Herlev (Nina) eller Espergærde (Nikolaj). Nina har konsultationer i Herlev tirsdage, torsdage og fredage og på Frederiksberg mandage og onsdage.

Book direkte hos Nina i København

Book direkte hos Nikolaj i Espergærde

Nina: 42492017, Nikolaj: 29829174

Kontakt/Book tid

Personfølsomme oplysninger:

Vi anbefaler at du skriver dit tlf nummer, så vi kan ringe til dig. Vi anbefaler, at du beskytter dine personlige data, ved ikke at skrive personfølsomme oplysninger på mail med mindre du selv har sikker, krypteret mail som vi har. Du kan stille spørgsmål og fortælle nærmere om dine udfordringer, vanskeligheder og ønsker til forløb når du taler med os i telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. Nina og Nikolaj