Home » Fobier

Fobier

Angst der handler om en frygt for specifikke situationer eller objekter. Eksempler på forbier, kan være angst for lukkede angst-pige-3rum, edderkopper, højder, fly, tandlæge, læger/tandlæger og andet.

  • Overdreven angst for specifikke situationer og/ eller objekter
  • Angsten erkendes urimelig, men kan ikke beherskes

  • Undgåelsesadfærd, der hæmmer funktion og livsudfoldelse

Behandlingen af fobier vil oftest være bygget op omkring en struktureret, gradvis og velplanlagt eksponering for det personen er angst for. Den gradvise eksponering er med til at vænne personen til at mærke de ubehagelige kropslige angste fornemmelser og på den måde erfare, at det frygtede ikke er reelt farligt. Sikkerhedsadfærd vil forinden identificeres, således at klienten træner sig i ikke at anvende denne i de angstfyldte situationer.

Terapien vil desuden indebære psykoterapi om hvad der sker i kroppen når vi oplever angst og hvad der vedligeholder ens angst.

Nina: 42492017, Nikolaj: 29829174

Kontakt/Book tid

Personfølsomme oplysninger:

Vi anbefaler at du skriver dit tlf nummer, så vi kan ringe til dig. Vi anbefaler, at du beskytter dine personlige data, ved ikke at skrive personfølsomme oplysninger på mail med mindre du selv har sikker, krypteret mail som vi har. Du kan stille spørgsmål og fortælle nærmere om dine udfordringer, vanskeligheder og ønsker til forløb når du taler med os i telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. Nina og Nikolaj